Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τρομερή ανατροπή και νίκη στο 90+2’ για ΠΑΟΚ!

Σούπερ Λιγκ: Τρομερή ανατροπή και νίκη στο 90+2’ για ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2014 21:22
Με γκολ των Κατσουράνη (87’) και Λίνο (90+2’) ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη ανατροπή, αυτή τη φορά κόντρα στη Ξάνθη, με αποτέλεσμα να φύγει με τη νίκη με σκορ 2-1 από τα Πηγάδια!

Για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει παιχνίδι και να κερδίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτή τη φορά το πέτυχε κόντρα στη Ξάνθη η οποία βρίσκονταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 87’ στα Πηγάδια χάρη στο γκολ του Μάνταλου (13’), ωστόσο αρχικά ο Κατσουράνης στο 87' και ύστερα ο Λίνο στο 90+2’, έφεραν… τούμπα το ματς και χάρισαν τη νίκη με 2-1 στον «δικέφαλο του Βορρά»!

Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς είχαν δοκάρι στο 11’ με τον Βούκιτς για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης παρουσίασαν προβληματικό πρόσωπο.

Η Ξάνθη έδειχνε ότι κρατούσε σχετικά άνετα το προβάδισμα που πήρε στο 13’ από το γκολ του Μάνταλου, καθώς είχε απειληθεί μόνο σε δύο περιπτώσεις από τους φιλοξενούμενους (σουτ του Λούκας στο 43’ και κεφαλιά του Τζαβέλλα στο 70’)!

Ωστόσο, στο 87’ μετά από κόρνερ του Λίνο, ο Κατσουράνης με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στο 90+2’ ο Λίνο ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον «δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος πήρε μια μεγάλη νίκη και μείωσε ξανά στους δέκα τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αντίθετα η Ξάνθη δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 6η θέση μαζί με τον Πανθρακικό στους 24 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τις θέσεις που οδηγούν στα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.