Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Άρσεναλ ο Μαρτίνεζ!

Θέλει Άρσεναλ ο Μαρτίνεζ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2014 20:07
Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Άρσεναλ, την οποία υποστηρίζει από πιτσιρικάς, εξέφρασε ο επιθετικός της Πόρτο, Τζάκσον Μαρτίνεζ!

Ο Κολομβιανός επιθετικός των «δράκων» μετράει 12 γκολ σε 14 εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων. Ωστόσο ο ίδιος έριξε το… μπαλάκι στον Αρσέν Βενγκέρ, καλώντας την Άρσεναλ να κινηθεί για την απόκτηση του!

Συγκεκριμένα ο διεθνής φορ τόνισε πως υποστηρίζει τους «κανονιέρηδες» από μικρό παιδί ενώ πρόσθεσε ότι του ταιριάζει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού τους και πως εάν υπήρχε πρόταση δεν θα το σκεφτόταν ούτε λεπτό:

«Όταν ήμουν μικρός υποστήριζα την Άρσεναλ. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο παίζει. Γρήγορο παιχνίδι, με πολλές και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Πιστεύω ότι μου ταίριαζε πάρα πολύ αυτό το στιλ και εάν είχα την ευκαιρία να παίξω στην Άρσεναλ, δεν θα διστάσω ούτε δευτερόλεπτο να αποδεχθώ την πρόταση».

Μάλιστα, η Άρσεναλ αναμένεται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για την απόκτηση επιθετικού και πλέον μένει να δούμε εάν ο Αρσέν Βενγκέρ ενδιαφερθεί για την απόκτηση του άσου της Πόρτο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.