Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι η Βαλένθια, εφιαλτικό ντεμπούτο για Καρνέζη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι η Βαλένθια, εφιαλτικό ντεμπούτο για Καρνέζη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2014 02:06
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της Βαλένθια ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι, καθώς οι «νυχτερίδες» επικράτησαν στο τοπικό ντέρμπι της Λεβάντε με 2-0 και σκαρφάλωσαν στην 8η θέση της βαθμολογίας. Εφιαλτικό ντεμπούτο για Καρνέζη στο πρωτάθλημα, καθώς η Γρανάδα ηττήθηκε με 3-0 από την Αλμερία.

Με τον Χουάν Αντόνιο Πίτσι να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον πάγκο της Βαλένθια, οι «νυχτερίδες» κέρδισαν με 2-0 την «γειτόνισσα» Λεβάντε στο «Μεστάγια» και «σκαρφάλωσαν» προσωρινά στην 8η θέση.

Στο 42’ ο Πιάτι άνοιξε το σκορ για τη Βαλένθια, ενώ στο 73’ ο Φεγκουλί διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, εκμηδενίζοντας τις ελπίδες για τη Λεβάντε η οποία είχε βασικούς τους Βύντρα και Καράμπελα.

Εφιαλτικό ντεμπούτο για Καρνέζη


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι η Βαλένθια, εφιαλτικό ντεμπούτο για Καρνέζη
Στην πρώτη συμμετοχή του Ορέστη Καρνέζη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Γρανάδα ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 εντός έδρας από την Αλμερία στην τοπική μονομαχία της Ανδαλουσίας.

Ο Έλληνας γκολκίπερ, ο οποίος φέρεται ότι θα αποχωρήσει από την Γρανάδα, δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του, με την Αλμερία να παίρνει τη νίκη με 3-0 χάρη στα τέρματα των Ντουμπαρμπιέρ(14’), Βέρθα (28’ πεν.) και Βιδάλ (79’).

Έτσι, με αυτή τη νίκη η Αλμερία μείωσε στον πόντο τη διαφορά της από τη Γρανάδα που βρίσκεται στην 13η θέση με 20 βαθμούς, 5 μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.