Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Εντυπωσιακός και το 2014!

Σούπερ Λιγκ: Εντυπωσιακός και το 2014!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2014 21:36
Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε καθόλου επηρεασμένος από την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 4-0 της Καλλονής στο «Καραϊσκάκη» και ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του για το 2014. Σαβιόλα (13’), Ντομίνγκιεζ (54’), Μανωλάς (65’) και Μασάντο (75’) τα γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να χρειαστεί να πιάσουν υψηλή, κέρδισαν με το εντυπωσιακό 4-0 τη Καλλονή στο «Καραϊσκάκη» και ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο τη νέα χρονιά.

Οι παίκτες του Μίτσελ χρειάστηκαν μόλις 13 λεπτά για να πετύχουν το πρώτο τους γκολ για το 2014, με τον Σαβιόλα να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του μετά από ασίστ του Ντομίνγκιεζ, φτάνοντας έτσι τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το γρήγορο γκολ βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει ολοκληρωτικά τον έλεγχο στην αναμέτρηση και αφού δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, πέτυχε τρία στην επανάληψη, «σφραγίζοντας» τη νίκη.

Αρχικά στο 54’ ο κορυφαίος του αγώνα, Ντομίνγκιεζ έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος στο 65’ έδωσε την ασίστ στον Μανωλά ο οποίος ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Μασάντο, βάζοντας το «κερασάκι» στην τούρτα, με τον Ολυμπιακό να φτάνει τους 52 βαθμούς σε 18 παιχνίδια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μπονγκ, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Σάμαρης (66’ Εντινγκά), Μανιάτης (72’ Μασάντο), Κάμπελ, Φουστέρ (55’ Βάις), Τσόρι, Σαβιόλα.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Γκοϊανίρα, Γιουκάρης (78’ Νταμπός), Μανούσος (69’ Βαλιός), Λεοζίνιο, Ντος Σάντος, Καζάκης (20’ λ.τ. Γκι Κάσα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.