Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με το «δεξί» Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ: Με το «δεξί» Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2014 20:15
Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους για το 2014 Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, με τους Αρκάδες να παίρνουν τη νίκη με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ οι Περιστεριώτες κέρδισαν με 1-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και παρέμεινε στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Οι Αρκάδες πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στα τέρματα των Μπαράλες (14’), Καράσκο (39’) καθώς η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δεν κατάφερε να αντιδράσει, παρουσιάζοντας πολύ κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Με τη νίκη του, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους 29 βαθμούς και διεύρυνε προσωρινά τη διαφορά τους στο +5 από την 6η Ξάνθη, ενώ ο ΠΑΣ έμεινε στην 7η και στους 23 βαθμούς.

Σούπερ Λιγκ: Με το «δεξί» Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος
Από την άλλη, νίκη πήρε και ο Ατρόμητος ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στην Κρήτη και μείωσε προσωρινά στους 4 τη διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Καραμάνος με σουτ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους Περιστεριώτες να κρατούν στη συνέχεια το προβάδισμα χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα αλλά και τις αποκρούσεις του Τσενάμο.

Έτσι, ο Ατρόμητος έφτασε τους 35 βαθμούς και μείωσε στους 4 τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα ο Εργοτέλης, που παρά τις αρκετές ευκαιρίες δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, έμεινε στην 11η θέση με 20 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.