Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Ρισβάνη στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Ρισβάνη στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2014 18:00
Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Σπύρος Ρισβάνης.

Με μία απουσία θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής τον Σπύρο Ρισβάνη.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και δεν κατάφερε να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής στο πρώτο παιχνίδι των «πρασίνων» για το 2014.

Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Μπαϊράμι, ο οποίος όμως ανεβάζει συνεχώς ρυθμό και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ενώ ο Αναστασίου άφησε εκτός και τον Σπυρόπουλο.

Η αποστολή:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μέντες, Ζέκα, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ.

Στα της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.