Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Μέσι αλλά με Βαλντές η Μπαρτσελόνα

Χωρίς Μέσι αλλά με Βαλντές η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2014 15:45
Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Χεράρδο Μαρτίνο προτίμησε να τον αφήσει εκτός για την αναμέτρηση με την Έλτσε. Στην αποστολή ο Βαλντές, εκτός ο Άλβες.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, καθώς από την Πέμπτη επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ στη χθεσινή ανοιχτή προπόνηση σημείωσε χατ-τρικ στο οικογενειακό διπλό της ομάδας!

Ωστόσο ο Χεράρδο Μαρτίνο προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Έλτσε και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στον αγώνα του Κυπέλλου με τη Χετάφε (8/1) ή στο μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη το επόμενο Σάββατο.

Αντίθετα, στην αποστολή της Μπαρτσελόνα επιστρέφει ο Βίκτορ Βαλντές ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση στη γάμπα και πιθανότατα θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του Πίντο.

Από την άλλη, εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπουσκέτς, αλλά και ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από ίωση και έχασε αρκετές προπονήσεις της ομάδας.

Η αποστολή:

Βαλντές, Πίντο, Μοντόγια, Μπάρτρα, Πικέ, Μασεράνο, Πουγιόλ, Αντριάνο, Σόνγκ, Τσάβι, Ινιέστα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Σάντσες, Νειμάρ, Τέγιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.