Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στη δεύτερη θέση με... Ρονάλντο η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στη δεύτερη θέση με... Ρονάλντο η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2013 00:38
Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στην έδρα της Θέλτα με 2-1 και χάρη στην ήττα της Αλτέτικο με 0-1 από την Σοσιεδάδ, βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στα πανηγύρια από την μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φάνηκε έμεινε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, με τη Θέλτα να βάζει δύσκολα στους «μερέργχες», έχοντας τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά. Παρόλα αυτά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς πιέζοντας τους «Γαλιθιάνους», ωστόσο με εξαίρεση ένα δοκάρι του Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Βάρας.

Η υπόθεση βέβαια ήταν διαφορετική στο δεύτερο μέρος όταν και ο Πορτογάλος άσος κατάφερε τελικώς να σκοράρει κάνοντας το 1-0 υπέρ της «βασίλισσας» στο 61'. Η απάντηση της Θέλτα ήταν άμεση, με τον Άσπας στο 63’ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Ρονάλντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 72’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η συνέχεια έφερε και τις δύο ομάδες να απειλούν για ένα ακόμα γκολ, με τον Γιουνγκ Παρκ να σημαδεύει το δοκάρι του Λόπεζ, ωστόσο το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, επέτρεψε στην Ρεάλ να φύγει με το διπλό.

Έπεσε το κάστρο, έχασε ευκαιρία η Βαλένθια


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στη δεύτερη θέση με... Ρονάλντο η Ρεάλ
Μετά από 14 σερί εντός έδρας νίκες, η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε την ήττα με 1-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» από την Σοσιεδάδ με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Πριέτο στο 54’, με τους γηπεδούχους να μην μπορούσαν να απαντήσουν με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα η οποία τους ανάγκασε να αφήσουν την 2η θέση στη «γειτόνισσα» Ρεάλ. Από την άλλη οι νικητές ανέβηκαν στην 4η θέση ισοβαθμώντας στους 44 βαθμούς με την Μάλαγα.

Την ευκαιρία ωστόσο να βρίσκεται μόνη στην 4η θέση έχασε η Βαλένθια η οποία ηττήθηκε με 1-0 στο «Σαν Μαμές» της Ατλέτικ Μπιλμπάο χάρη στο τέρμα του Μουνιαϊν στο 78’, καθώς οι νυχτερίδες δεν κατάφεραν στη συνέχεια να αντιδράσουν για να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.