Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον Άρη ο Βλάχος

Και επίσημα στον Άρη ο Βλάχος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2014 01:45
Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα για τους επόμενους έξι μήνες ο Βαλεντίνος Βλάχος με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό του από τη Κλαμπ Μπριζ.

Ο 21χρονος πρώην δεξιός μπακ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Μπριζ στο βέλγικο πρωτάθλημα και τελικά συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Έλληνας άσος θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα την προσεχή Δευτέρα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη συμφωνία με τη βελγική Μπριζ για τον εξάμηνο δανεισμό του Βαλεντίνου Βλάχου. Ο 21 ετών αμυντικός (γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1992), που θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ, αλλά μπορεί να παίξει και ως δεξιός χαφ.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων (έως 21 ετών). Ξεκίνησε την πορεία του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και μετά από μία σύντομη θητεία στην Καβάλα, μεταγράφηκε στην ΑΕΚ.

Τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε στον Θρασύβουλο ως δανεικός από την ΑΕΚ, ενώ στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου δέχτηκε πρόταση από την Μπρίζ, στην οποία και ανήκει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.