Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Μαζί μας ο Παυλής»

Μελισσανίδης: «Μαζί μας ο Παυλής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2014 18:01
Την στήριξη του στον Μιχάλη Παυλή, που αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξέφρασε την συμπαράσταση του για τον Μιχάλη Παυλή που αναγκάστηκε να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση για λόγους υγείας.

Μάλιστα, ο «Τίγρης» τονίζει πως η οικογένεια της ΑΕΚ θα σταθεί στο πλευρό του Παυλή ποδοσφαιριστή και πως οι αγώνες του για την «Ένωση» θα συνεχιστούν από άλλη θέση.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Είναι πολύ οδυνηρό για ένα νέο παιδί όπως ο Μιχάλης Παυλής, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με πολλά όνειρα στην ομάδα της καρδιάς του, να αναγκάζεται για λόγους υγείας να πάρει σκληρές αποφάσεις και να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση.

Δυστυχώς όμως η ζωή μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και εδώ χρειάζεται να σε αγκαλιάσει και να σου προσφέρει στήριξη μια πραγματική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ο Μιχάλης Παυλής έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει να δίνει άλλους αγώνες μέσα στην ΑΕΚ. Η θέση του είναι μαζί μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.