Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιανουζάι ο.. βουτηχτής

Γιανουζάι ο.. βουτηχτής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2014 18:59
Στην 2η θέση της λίστας των παικτών που έχουν τιμωρηθεί με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες για θέατρο από το 2008 στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται το όνομα του Άντναν Γιανουζάι σύμφωνα με τα στατιστικά της «dailymail».

Ο 18χρονος ταλαντούχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές από τα αγγλικά ΜΜΕ για τις πολλές βουτιές του κατά τη διάρκεια των αγώνων προκειμένου να κερδίζει φάουλ.

Η αλήθεια είναι πως οι αριθμοί δεν είναι με το μέρος του νεαρού μεσοεπιθετικού, καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά της «dailymail» η κάρτα του Γιανουζάι για θέατρο που είδε στο παιχνίδι με την Τότεναμ, ήταν η 3η για τον συγκεκριμένο λόγο τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ σε 14 μόλις παιχνίδια.

Γιανουζάι ο.. βουτηχτής
Μάλιστα όπως αναφέρει το αγγλικό Μέσο, πρόκειται για αριθμό που τον φέρνει στην 2η θέση της σχετικής λίστας των παικτών που έχουν τιμωρηθεί με κάρτα για θέατρο στην Πρέμιερ Λιγκ από το 2008, όταν και καθιερώθηκε ο κανονισμός.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γκάρεθ Μπέιλ με 7 κίτρινες, ενώ στην δεύτερη θέση μαζί με τον Γιανουζάι βρίσκεται ο Φερνάντο Τόρες με τρεις κάρτες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.