Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με ανατροπή για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με ανατροπή για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2013 22:24
Η Λίβερπουλ είναι εδώ! Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με ανατροπή της Τότεναμ με 3-2 στο «Άνφιλντ», συνεχίζοντας έτσι το σερί νικών στο πρωτάθλημα μετά τα «τρίποντα» με Σουόνσι (5-0) και Γουίγκαν (4-0).

Με φόρα από την εμφατική νίκη απέναντι στη Ίντερ (3-0) ταξίδεψε στο Λίβερπουλ η Τότεναμ, ωστόσο ο Σουάρεζ φρόντισε να της κόψει τη φόρα, με τον Ουρουγουανό στράικερ να ανοίγει το σκορ με πλασέ στο 21’ για το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ωστόσο η Τότεναμ κατάφερε να απαντήσει, με τον Μπέιλ να βρίσκει με γέμισμα τον Βερτόγκεν και αυτός πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1 στο 45’.

Μάλιστα στο δεύτερο μέρος ο ίδιος «πάγωσε» το «Άνφιλντ» όταν και με σουτ στο 53’ νίκησε ξανά τον Τζόουνς για το 2-1 υπέρ των «πετεινών» οι οποίοι στη συνέχεια είχαν και δοκάρι με τον Σίγκουρντσον!

Παρόλα αυτά η Λίβερπουλ δεν είπε την τελευταία της λέξη, με τον Ντάουνινγκ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 66’ ύστερα από λάθος του Γιορίς, ενώ στο 82’ ο Τζέραρντ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρεζ, φέρνοντας τούμπα το ματς για το τελικό 3-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.