Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έρχεται ο Μαντούρο!

Έρχεται ο Μαντούρο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2014 17:24
Στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και τις τελικές επαφές με τον ΠΑΟΚ αναμένεται σήμερα ο Χέντβιγκες Μαντούρο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Χέντβιγκες Μαντούρο, καθώς ο Ολλανδός αμυντικός χαφ ήρθε σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για την αποχώρησή του από την ομάδα της Ανδαλουσίας ως ελεύθερος, και σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να συμφωνήσει με τη διοίκηση του «δικέφαλου του Βορρά».

Αν όλα πάνε καλά, ο 28χρονος άσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο που πιθανότατα θα είναι τριετές.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του αναμένεται σήμερα ο Hedwiges Maduro. Αν τα αποτελέσματα των τεστ του 28χρονου Ολλανδού ποδοσφαιριστή είναι θετικά και προκύψει οριστική συμφωνία στις συζητήσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο Maduro θα ενσωματωθεί στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο Maduro ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Αγιαξ, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τη σεζόν 2004-05. Σχεδόν άμεσα, το 2005 χρίστηκε και διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας. Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν εκτίμησε την ικανότητα του νεαρού παίκτη να αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως κεντρικός αμυντικός και τον επέλεξε στην 23άδα των Οράνιε για το Μουντιάλ του 2006.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2008 ο Maduro έφυγε από το Αμστερνταμ με προορισμό τη Βαλένθια. Ο Ολλανδός έμεινε στο Μεστάγια για πέντε σεζόν συμπληρώνοντας 76 συμμετοχές. Ενα από τα highlights της καριέρας του στη Βαλένθια ήταν το πρώτο του γκολ με τις Νυχτερίδες. Το πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σε αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Το 2012 ο Maduro έμεινε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στη Σεβίλλη. Με την ομάδα της Ανδαλουσίας έπαιξε 26 φορές (τις 16 ως βασικός).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.