Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Κάρντιφ ο Σόλσκιερ

Και επίσημα στη Κάρντιφ ο Σόλσκιερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2014 15:37
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Μάλκι Μακάι στον πάγκο της Κάρντιφ, με τον παλαίμαχο επιθετικό να επιστρέφει στην Αγγλία μετά από τρία χρόνια, όταν και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σόλσκιερ είχε συμφωνήσει από την Τετάρτη με τον ιδιοκτήτη της Κάρντιφ, Βίνσαντ Ταν για να αναλάβει το «τιμόνι» του συλλόγου, και σήμερα έπεσαν οι υπογραφές, με τον Νορβηγό τεχνικό να παίρνει τη θέση του Μάλκι Μακάι που απολύθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ο 40χρονος προπονητής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2008 ως προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και τρία χρόνια μετά ανέλαβε το «τιμόνι» της νορβηγικής Μόλντε με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2011, 2012) κι ένα Κύπελλο Νορβηγίας (2013).

«Είναι μια φανταστική πρόκληση για μένα. Η Κάρντιφ είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και θέλω να τη βοηθήσω να το πετύχει αυτό», ανέφερε ο Σόλσκιερ ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Νιούκαστλ, ενώ στις 28 Ιανουαρίου θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο «Όλντ Τράφορντ» για να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.