Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» (και) η Τότεναμ!

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Όλντ Τράφορντ» (και) η Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2014 21:31
Όπως και την περσινή σεζόν, η Τότεναμ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1 και την προσπέρασε στην 6η θέση, αφήνοντας παράλληλα την αντίπαλο της στο -11 από την κορυφή. Τέταρτη ήττα την φετινή σεζόν στο «Όλντ Τράφορντ» για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ο οποίος αποδοκιμάστηκε!

Αποκαλείται «Θέατρο των Ονείρων», ωστόσο η έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξελιχθεί σε… εφιάλτη για τους «κόκκινους διαβόλους» τη φετινή σεζόν, καθώς η Τότεναμ υποχρέωσε την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες σε 4η φετινή εντός έδρας ήττα (και 3η στα 4 τελευταία παιχνίδια) με 2-1 και επανέλαβε τον περσινό της θρίαμβο (3-2) στο «σπίτι» των πρωταθλητών Αγγλίας.

Αντεμπαγιόρ (34’) και Έρικσεν (66’) σημείωσαν με κεφαλιές τα δύο τέρματα της Τότεναμ, με τον Γουέλμπεκ να απαντάει άμεσα στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, μειώνοντας σε 2-1 στο 67’, ωστόσο στη συνέχεια οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στην ισοφάριση.

Έτσι, η Τότεναμ πέρασε στην 6η θέση με 37 βαθμούς, μόλις δύο μακριά από την τετράδα, ενώ αντίθετα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε στους 34, πέντε βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και στο -11 από την κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.