Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για ΠΑΣ Γιάννινα

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για ΠΑΣ Γιάννινα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2013 14:47
Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των Νόε Ακόστα και Φρανκ Στιβ Σονγκό.

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας ενόψει του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λίγκας.

Οι Γιαννιώτες ανακοίνωσαν αρχικά την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού μέσου Νόε Ακόστα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, με τον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολυμπιακό Βόλου, Άρη και Λεβαδειακό.

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 26χρονου Καμερουνέζου μέσου Φρανκ Στιβ Σονγκό ο οποίος αγωνίζονταν στο πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση του Νόε Ακόστα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Noe Acosta, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο. Ο Noe Acosta δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στο pasgiannina.gr:

Ο Noe Acosta, γεννήθηκε στις; 10-12-1983, έχει ύψος 1,77, 72 Kgr. Προηγούμενες ομάδες: Ακαδημίες Ρεάλ Μαδρίτης, Moscardo, Atletico Madrid C, Murcia B, Alcala, Almeria B, Motril ,Universitatea Cluj, Ολυμπιακός Βόλου, Άρης, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός Βόλου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα σαν τα Γιάννινα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουν και θα ανταποδώσω με ότι καλύτερο μπορώ να κάνω για την ομάδα ώστε να μπορέσει να φτάσει στους στόχους της», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Φρανκ Στιβ Σονγκό:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή , με το Καμερούν, Franck Steve Songo'o. Ο Franck Steve Songo'o δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στο pasgiannina.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι ευχαριστημένος που ανήκω κι εγώ στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στις επιτυχίες της ομάδας»

Ο Franck Steve Songo'o, γεννήθηκε στις 14 Μαίου 1987 και έχει ύψος 1,78. Προηγούμενες ομάδες: Barcelona C, Portsmouth,Bournemouth, Preston North End, Crystal Palace, Sheffield Wednesday,Zaragosa, Real Sociedad, Albacete, Portland Timders, Γλυφάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.