Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει δανεικό τον Σόσα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Παίρνει δανεικό τον Σόσα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2013 01:52
Στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού από τη Μέταλιστ μέχρι το τέλος της σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χοσέ Ερνέστο Σόσα, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Εζέκιελ Μανέρα.

Ο 28χρονος Αργεντινός μέσοεπιθετικός που από το 2011 αγωνίζεται στην Ουκρανία με τη φανέλα της Μέταλιστ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ήρθε σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τη «Marca».

Τη συμφωνία των δύο ομάδων επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Εζέκιελ Μανέρα: «Υπάρχει προφορική συμφωνία και ο Σόσα θα παίξει στην Ατλέτικο για έξι μήνες. Θα πάει ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς».

Ο Σόσα ξεκίνησε την καριέρα του στην Εστουντιάντες στην οποία συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Μπάγερν και Νάπολι.

Ο ίδιος μετράει 19 συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής, ενώ η απόκτηση του από την Ατλέτικο συνδέεται με το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Κόκε από τους «ροχιμπλάνκος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.