Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Καλλονή ο Κεϊτά

Στη Καλλονή ο Κεϊτά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/12/2013 15:51
Στην Καλλονή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πολ Κεϊτά, υπογράφοντας συμβόλαιο 1,5 ετών με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Έξι ημέρες μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πολ Κεϊτά βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς ο 22χρονος μέσος συμφώνησε με τους ανθρώπους της Καλλονής και σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 ετών.

Ο 22χρονος Σενεγαλέζος μέσος αγωνίζονταν για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 9 παιχνίδια της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πολ Κεϊτά (Paul Keita). Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο με την ομάδα μας.

Ο γεννημένος στις 23 Ιουνίου του 1992 Πολ Κειτά ήρθε στην Ελλάδα το 2010 για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο αγωνίστηκε έως την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχοντας 64 συμμετοχές.

Ο υψηλόσωμος (1.92) ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην AS Douanes της Σενεγάλης από την οποία μόλις στα 14 του πήρε μεταγραφή για την πορτογαλική Μπενφίκα με την οποία ψηφίστηκε για δύο συνεχόμενες χρονιές ο Καλύτερος Νέος Ποδοσφαιριστής. Μάλιστα στα 16 του συμπεριελήφθη στην 18άδα της Μπενφίκα σε παιχνίδι για το Europa League.

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ τον καλωσορίζει στο δυναμικό της και του εύχεται καλή επιτυχία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.