Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Προπόνηση» ενόψει Μίλαν για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Προπόνηση» ενόψει Μίλαν για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2013 04:05
Με τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει για 17η σερί αγωνιστική, η Μπαρτσελόνα πήρε άνετα τη νίκη με 2-0 απέναντι στην ουραγό Λα Κορούνια και παράλληλα κράτησε δυνάμεις για τον αγώνα της Τρίτης απέναντι στη Μίλαν

Μία ιδανική προπόνηση ενόψει της ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στους «ροσονέρι» τη Τρίτη, έκαναν οι «μπλαυγκράνα», οι οποίοι παρότι παρατάχθηκαν με μόλις 3 βασικούς (Πουγιόλ, Άλβες, Φάμπρεγκας), δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στην Λα Κορούνια και πήραν στο... ρελαντί τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και τελικώς κατέφεραν να σπάσουν τη κλειστή άμυνα των αντιπάλων τους, με τον Σάντσες να κάνει το 1-0 στο 38’. Στο δεύτερο μέρος ο Ρόουρα έριξε στο παιχνίδι τον Μέσι και ο Αργεντινός διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 88’, σκοράροντας για 17η αγωνιστική στη Πριμέρα Ντιβιζίον, ενώ παράλληλα έφτασε τα 40 γκολ σε 27 παιχνίδια.

Στοπ Μανούτσο σε Μάλαγα


Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Προπόνηση» ενόψει Μίλαν για Μπαρτσελόνα
Με γκολ του Μανούτσο Γκονσάλβεζ, η Ρεάλ Βαγιαδολίδ κράτησε στο 1-1 την Βαλένθια, με αποτέλεσμα οι Ανδαλουσιανοί να κινδυνεύουν να υποχωρήσουν από την 4η θέση σε περίπτωση νίκης της Βαλένθια απέναντι στην Μπιλμπάο.

Ο Πελεγκρίνι φρόντισε να «φρεσκάρει» την ομάδα ενόψει του αγώνα με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας αλλαγές, ωστόσο τελικώς το πλήρωσε καθώς παρότι ο Ντεμικέλις άνοιξε το σκορ για τη Μάλαγα στο 8', ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Μανούτσο ισοφάρισε στο 41’ για το τελικό 1-1, σκοράροντας για 7η φορά φέτος στην Ισπανία.

Στα άλλα παιχνίδια η Σεβίλη γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Μαγιόρκα χάρη σε δύο τέρματα του Αλφάρο (16’, 66’), ενώ η Ράγιο Βαγεκάνο επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ.

Tα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:


Παρασκευή

Μπέτις - Οσασούνα 2-1

Σάββατο

Ράγιο Βαγεκάνο - Εσπανιόλ 2-0

Βαγιαδολίδ - Μάλαγα 1-1

Μπαρτσελόνα - Λα Κορούνια 2-0

Μαγιόρκα - Σεβίλλη 2-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.