Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Σαλπιγγίδης

Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Σαλπιγγίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2013 03:49
Με τιμωρία 6 αγωνιστικών κινδυνεύει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εξαιτίας της ενέργειας του να μουντζώσει τον βοηθό διαιτητή, Φλώριο Ελευθερίου με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα στο 76ο λεπτό στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Κρήτη (1-2).

Συγκεκριμένα ο διαιτητής Δελφάκης, φέρεται ότι έγραψε στο φύλλο αγώνα για το συγκεκριμένο συμβάν σημειώνοντας ότι ο Έλληνας άσος αποβλήθηκε επειδή μούντζωσε τον βοηθό. Βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ τέτοια ενέργεια τιμωρείται με ποινή 4 αγωνιστικών, ωστόσο επειδή ο Σαλπιγγίδης φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η ποινή είναι πιθανό να αυξηθεί σε 6 αγωνιστικές.

Πλέον η υπόθεση θα πάει στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ και εφόσον η ποινή είναι κατά του φορ του ΠΑΟΚ, τότε θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η ομάδα θα στρεφεί στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να αποδείξει ότι ο παίκτης της δεν μούντζωσε τον επόπτη.

Με τη σειρά του ο Έλληνας άσος διέψευσε το συμβάν υποστηρίζοντας πως η κίνηση του ήταν απλώς κίνηση απαξίωσης και όχι μούντζα:

«Λένε πως μούντζωσα. Η αλήθεια είναι πως έκανα μία κίνηση απαξίωσης, όχι όμως μούντζα. Για να ρίξεις μούντζα πρέπει να έχεις τεντωμένα τα δάχτυλά σου προς μία κατεύθυνση. Εγώ τα είχα μαζεμένα και με τον καρπό μου να κοιτάει προς τα κάτω! Είμαι πολύ λυπημένος για αυτό που έγινε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.