Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έριξε… πόρτα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ριμπέιρο

Έριξε… πόρτα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ριμπέιρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2013 17:59
Την πρόθεση του να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Βραζιλίας Κρουζέιρο και να αγωνιστεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες εξέφρασε ο μεταγραφικός στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον Ριμπέιρο.

Ο 24χρονος μέσοεπιθετικός ο οποίος πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φέρεται πως είναι διατεθειμένη να ξοδέψει το ποσό των 15 εκατ. λιρών για να φέρει τον παίκτη στην Αγγλία.

Ωστόσο ο Βραζιλιάνος άσος με δηλώσεις του στη «Globe Esporte» δήλωσε πως είναι χαρούμενος στη Κρουζέιρο και πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή, καθώς θέλει να αγωνιστεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες:

«Υπάρχει αρκετή φημολογία γύρω από το όνομα μου, όμως αυτή τη στιγμή απολαμβάνω της διακοπές μου και στις 6 Ιανουαρίου θα παραστώ στην προετοιμασία της Κρουζέιρο ενόψει της νέας σεζόν. Είμαι χαρούμενος εδώ και η ομάδα έχει σπουδαίο ρόστερ. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το Λιμπερταδόρες…» τόνισε ο Ριμπέιρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.