Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στη Μπαστιά ο Τζιμπρίλ Σισέ

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στη Μπαστιά ο Τζιμπρίλ Σισέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2013 16:17
Στη Μπαστιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζιμπρίλ Σισέ, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να επιβεβαιώνει ουσιαστικά την συμφωνία σε συνέντευξη του.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει ώστε ο Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς ο 32χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τη Μπαστιά ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κορσικής.

Όπως αναφέρει η «L'Equipe», ο Γάλλος φορ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους, με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να επιβεβαιώνει τη συμφωνία, μιλώντας στο «Yahoo Sport»:

«Αυτό που με προσελκύει στη Μπαστιά είναι ότι υπάρχει ένα πολύ δημιουργικό περιβάλλον. Όμως είναι αλήθεια πως υπολείπονται από έναν σκόρερ ο οποίος θα σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα και θα μπορεί να κάνει τη διαφορά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γάλλος φορ.

Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως πλέον θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει τα 100 γκολ στο Σαμπιονά (έχει σημειώσει 94): «Είναι σημαντικό για εμένα να επιστρέφω στη Γαλλία καθώς έχω σημειώσει 94 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα και το να φτάσω τα 100 τέρματα θα είναι κάτι πολύ όμορφο».

Έτσι, ο Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι συμπαίκτης με δύο πρώην «ερυθρόλευκους». Ο λόγος για τους Φρανσουά Μοντέστο και Ντρίσα Ντιακιτέ οι οποίοι αγωνίζονται από το καλοκαίρι στη Μπαστιά, ενώ εκεί αναμένεται να επιστρέψει και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Κορσικής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.