Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Ρομπέρτο είναι στο επίπεδο της Ατλέτικο»

«Ο Ρομπέρτο είναι στο επίπεδο της Ατλέτικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2013 22:06
Ιδιαίτερα δύσκολο θα είναι το έργο του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Ρομπέρτο και τη νέα σεζόν στον Πειραιά, καθώς ο αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο έπλεξε το εγκώμιο του Ισπανού γκολκίπερ δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να είναι μαζί μας».

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρομπέρτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο να τονίζει πως το επίπεδο του Ισπανού πορτιέρο είναι πολύ υψηλό:

«Πιστεύουμε πολύ στον Ρομπέρτο και στις ικανότητές του. Έχει αποδείξει πως είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στο επίπεδο της Ατλέτικο» τόνισε στη «Marca» ο Κασεμίρο και συνέχισε:

«Κανένας δεν μπορεί να αμφιβάλλει για εκείνον. Κάνει μία εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό. Τον τσεκάρουμε συνέχεια, τον παρατηρούμε και τον έχουμε από πολύ κοντά και λόγω της χρονιάς που κάνει».

Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως η πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ οφείλεται στις αποκρούσεις του Ρομπέρτο:

«Η ομάδα του πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω των αποκρούσεών του. Ο Ρομπέρτο για εμάς είναι μία πολύ σοβαρή και μεγάλη επένδυση. Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα, τον πιστεύουμε στο 100% και θεωρούμε πως είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να είναι μαζί μας», ολοκλήρωσε ο Καμινέρο, δηλώσεις που δείχνουν πως πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.