Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2013 21:27
Η Λίβερπουλ πήρε προβάδισμα με γκολ Κουτίνιο (24’) μέσα στο «Έτιχαντ», ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι απέδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πως εντός έδρας δεν… χάνει, καθώς με τέρματα των Κομπανί (31’) και Νεγρέδο (45+1’) πήρε τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι, κάνοντας παράλληλα το 9x9 στο γήπεδο της!

Στην δεύτερη θέση με -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έφτασε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Λίβερπουλ στο «Έτιχαντ», «γκρεμίζοντας» παράλληλα την αντίπαλο της από την κορυφή.

Σε ένα πολύ ανοιχτό πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι είχε δοκάρι στο 4’ με τον Νάβας, όμως στη συνέχεια η Λίβερπουλ ανέβασε ρυθμούς και μετά την «εγκληματική» απόφαση του επόπτη στο 19’ να καταλογίσει σε θέση οφσάιντ τον Στέρλινγκ που έφευγε τετ-α-τετ με τον Χαρτ, ο Κουτίνιο στο 24’ έδωσε το προβάδισμα στους «κόκκινους».

Ωστόσο το μισό γκολ θα πρέπει να καταλογιστεί στον Λουίς Σουάρες ο οποίος με τρομερή πάσα, «έκοψε» στα δύο την άμυνα της Σίτι, βγάζοντας στη μπάλα στον Στέρλινγκ που δεν μπόρεσε να σουτάρει, όμως ο Κουτίνιο που ακολουθούσε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των φιλοξενούμενους.

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι
Η Σίτι, όμως, δεν πτοήθηκε και στο 31’ κατάφερε να απαντήσει άμεσα, με τον Κομπανί να ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά μετά από στημένη φάση.

Το παιχνίδι πήρε... φωτιά, με τις δύο ομάδες να χάνουν δύο μεγάλες στιγμές, και εν τέλει ο Νεγρέδο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους καθώς με σουτ νίκησε τον Μινιολέ (του έφυγε η μπάλα από τα χέρια), «γράφοντας» το 2-1.

Πιο κλειστό παιχνίδι στην επανάληψη, με την Μάντσεστερ Σίτι να ξεκινάει καλύτερα, ωστόσο όσο κυλούσαν τα λεπτά η Λίβερπουλ κέρδιζε μέτρα, και μετά την προσπάθεια του Χέντερσον να στείλει με τακουνάκι τη μπάλα στην εστία του Χαρτ, ο Στέρλινγκ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 73’ για να ξαναβάλει τη Λίβερπουλ στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, μετά από συστημένη σέντρα του Σουάρες, ο 19χρονος άσος βρέθηκε «φάτσα» με τον Χαρτ όμως αστόχησε, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Στη συνέχεια, η Σίτι κατάφερε να ηρεμήσει τον ρυθμό και το τελικό σφύριγμα την βρήκε νικήτρια, με αποτέλεσμα οι «πολίτες» να φτάσουν τους 38 βαθμούς και να περάσουν στην δεύτερη θέση με ένα βαθμό λιγότερο από την Άρσεναλ.

Αντίθετα, η Λίβερπουλ υποχώρησε στην 4η θέση με 36 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Τσέλσι την οποία θα αντιμετωπίσει σε τρεις ημέρες στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Διαβάστε εδώ τι έγινε νωρίτερα στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα:


Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 0-1

Κάρντιφ – Σαουθάμπτον 0-3

Τσέλσι – Σουόνσι 1-0

Έβερτον – Σάντερλαντ 0-1

Νιούκαστλ – Στόουκ 5-1

Νόριτς – Φούλαμ 1-2

Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ 1-1

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 1-3

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 2-1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.