Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψαν στις νίκες Άρσεναλ και Τσέλσι, εντός έδρας ήττα για Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψαν στις νίκες Άρσεναλ και Τσέλσι, εντός έδρας ήττα για Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/12/2013 19:00
Μετά από τρείς αγωνιστικές, η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες, καθώς με δύο τέρματα του Γουόλκοτ σε τρία λεπτά, οι «κανονιέρηδες» γύρισαν το σκορ απέναντι στην Γουέστ Χαμ και πήραν τη νίκη με 3-1 στο «Άπτον Παρκ» με αποτέλεσμα να διατηρηθούν στην κορυφή. Νίκη και για Τσέλσι, 1-0 τη Σουόνσι, εντός έδρας ήττα για Έβερτον (1-0) από την Σάντερλαντ, 5-1 την Στόουκ η Νιούκαστλ!

Η Γουέστ Χαμ έβαλε δύσκολα στην Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς προηγήθηκε απέναντι στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ που «φλέρταρε» με τέταρτη συνεχόμενη απώλεια, ωστόσο αρχικά ο Θίο Γουόλκοτ και στη συνέχεια ο Λούκας Ποντόλσκι έκαναν την ανατροπή, χαρίζοντας τη νίκη με 3-1 στους «κανονιέρηδες» που παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Φτωχό» από άποψη ευκαιριών το πρώτο ημίχρονο, με την Άρσεναλ να προσπαθούσε να βρει λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Γουέστ Χαμ, ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει αρκετά απειλητικ.
Στην επανάληψη ωστόσο οι γηπεδούχοι έβαλαν… φωτιά στο ματς καθώς στο 46’ ο Κάρλτον Κόουλ μετά από λάθος του Σέζνι άνοιξε το σκορ για τα «σφυριά»!

Παρόλα αυτά, η Άρσεναλ έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς χάρη στον Θίο Γουόλκοτ. Ο Άγγλος άσος αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 στο 68’ , με τη μπάλα να περνάει μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα Αντριάν, ενώ ο ίδιος στο 71’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους «κανονιέρηδες»!

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 80’ ο Ποντόλσκι «σφραγίζοντας» τη νίκη της Άρσεναλ η οποία διατηρήθηκε στην κορυφή και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ για να μάθει εάν θα έχει ξανά συγκάτοικο την Λίβερπουλ.

Σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή η Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψαν στις νίκες Άρσεναλ και Τσέλσι, εντός έδρας ήττα για Έβερτον
Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Άρσεναλ (0-0), η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 της Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και παρέμεινε σε απόσταση «αναπνοής» από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας σημαντικές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα, και τελικά στο 29’ ο Αζάρ με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους «μπλε».

Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο συνέχιζαν να πιέζουν για ένα δεύτερο τέρμα, με τον Ετό, που πήρε τη θέση του Τόρες στη βασική ενδεκάδα, να χάνει δύο μεγάλες στιγμές για να διπλασιάσει το προβάδισμα της Τσέλσι.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί, με αποτέλεσμα το 1-0 να έδινε ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα στη Σουόνσι, ωστόσο οι «κύκνοι» δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να πάρει τους τρεις βαθμούς, παρέμεινε στο -2 από την κορυφή και πλέον μπορεί να σκέφτεται το μεγάλο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ σε τρεις ημέρες.

Έχασαν έδαφος Έβερτον και Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψαν στις νίκες Άρσεναλ και Τσέλσι, εντός έδρας ήττα για Έβερτον
Την πρώτη της ήττα στο «Γκούντισον Παρκ» και μόλις δεύτερη στη σεζόν γνώρισε η Έβερτον καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Σάντερλαντ που πήρε «βαθιά» ανάσα στη μάχης που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τα πάντα κρίθηκαν στο 23ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Τιμ Χάουαρντ ανέτρεψε τον Κιμ στην περιοχή, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και επέτρεψε στη Σάντερλαντ να εκτελέσει πέναλτι.

Ο Νοτιοκορεάτης ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση του πέναλτι, δεν αστόχησε και έβαλε μπροστά στο σκορ τις «μαυρόγατες».

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Έβερτον παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η Σάντερλαντ να αποδράσει με μία νίκη-«χρυσάφι» από το «Γκούντισον Παρκ».

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψαν στις νίκες Άρσεναλ και Τσέλσι, εντός έδρας ήττα για Έβερτον
Εντός έδρας βαθμολογική απώλεια γνώρισε και η Τότεναμ, η οποία στο ντεμπούτο του Τιμ Σέργουντ ως «μόνιμο» τεχνικό ήρθε ισόπαλη 1-1 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ.

Οι «πετεινοί» αν και τα… χρειάστηκαν στο ξεκίνημα, με τον Γιορίς να αποκρούσει τις προσπαθείς του Βίντρα, πήραν προβάδισμα στο 36’ με το πρώτο γκολ του Έρικσεν στη Πρέμιερ Λιγκ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο, δύο λεπτά μετά η Γουέστ Μπρομ απάντησε, με τον Όλσον να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στην επανάληψη η Τότεναμ προσπάθησε να πάρει νέο προβάδισμα, ωστόσο ο Φόστερ είπε «όχι» στους παίκτες των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει ως το φινάλε και η ομάδα του Τιμ Σέργουντ να φτάνει τους 31 βαθμούς και να παραμένει στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλες νίκες για Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον, «χτύπησαν» στο φινάλε Φούλαμ και Παλας


Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψαν στις νίκες Άρσεναλ και Τσέλσι, εντός έδρας ήττα για Έβερτον
Η Στόουκ πήρε το προβάδισμα στην έδρα της Νιούκαστλ με γκολ του Ασαιντί (29’), ωστόσο στη συνέχεια έμεινε με 9 παίκτες (!) λόγω αποβολών των Γουέλαν (40’) και Γουίλσον (43’) και οι γηπεδούχοι δεν το άφησαν ανεκμετάλλευτο, παίρνοντας μεγάλη νίκη με 5-1!

Από δύο τέρματα πέτυχε ο Ρεμί (44’, 56’), ενώ στον πίνακα στον σκόρερ γράφτηκαν και τα ονόματα των Γκουφράν (48’), Καμπάιγ (66’) και Σισέ (80’ πεν).

Από την άλλη, η Σαουθάμπτον επέστρεψε στις νίκες, παίρνοντας «διπλό» με 3-0 από την έδρα της Κάρντιφ χάρη σε δύο τέρματα του Ροντρίγκιεζ.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για τη Φούλαμ η οποία κέρδισε με 2-1 τη Νόριτς χάρη στο γκολ του Πάρκερ στο 87’, ενώ η Κρίσταλ Πάλας με τέρμα του Γκάιλ στο 90+2’ πήρε νίκη-«χρυσάφι» με 1-0 στην έδρα της Άστον Βίλα που γνώρισε τέταρτη συνεχόμενη ήττα και μπαίνει σε περιπέτειες…

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Χαλ (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Τα αποτελέσματα:


Χαλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 0-1

Κάρντιφ – Σαουθάμπτον 0-3

Τσέλσι – Σουόνσι 1-0

Έβερτον – Σάντερλαντ 0-1

Νιούκαστλ – Στόουκ 5-1

Νόριτς – Φούλαμ 1-2

Τότεναμ – Γουέστ Μπρομ 1-1

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 1-3

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (19:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.