Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενδιαφέρεται για Κάρολ και Σουμπίνιο ο Ατρόμητος

Ενδιαφέρεται για Κάρολ και Σουμπίνιο ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/12/2013 17:23
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ρόι Κάρολ να μετακομίσει στο Περιστέρι τον Γενάρη, καθώς ο Βορειοιρλανδός πορτιέρο φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Γιώργου Παράσχου. Ενδιαφέρον και για Σουμπίνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος», ο τεχνικός του Ατρόμητου, θέλει μια επιπλέον λύση για τη θέση του τερματοφύλακα, όπου υπάρχουν ο Λουίτζι Τζενάμο και ο Μιχάλης Σηφάκης.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Γιώργος Παράσχος είναι αυτή του έμπειρου Ρόι Κάρολ, καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αποτελεί πλέον τρίτη λύση από τον Μίτσελ μετά τους Ρομπέρτο και Μέγιερι.

Ο Έλληνας τεχνικός εκτιμάει πως ο 36χρονος γκολκίπερ θα μπορέσει να προσφέρει με την μεγάλη εμπειρία του, ωστόσο για την ώρα είναι άγνωστο εάν ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει στον Ατρόμητο, καθώς δεν αναμένεται να έχει εγγυημένη θέση βασικού.

Παράλληλα, ο Ατρόμητος θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση μέσου προκειμένου να καλύψει το κενό του Καραγκούνη ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Τσβόλε.

Μάλιστα, Περιστεριώτες φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον Σουμπίνιο ο οποίος αγωνίζεται πλέον στο Αζερμπαϊτζάν με τη φανέλα της Καραμπάγκ, στην οποία μετράει 20 εμφανίσεις και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.