Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τον «ξελάσπωσε» ο Φιγκερόα!

Σούπερ Λιγκ: Τον «ξελάσπωσε» ο Φιγκερόα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2013 20:45
Με το παρθενικό γκολ του Φιγκερόα από το σημείο του πέναλτι, ο Παναθηναϊκός πήρε τη πολύτιμη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ και αύξησε τις πιθανότητες του για την είσοδο στα πλέι-οφ.

Οι «πράσινοι» δεν εντυπωσίασαν απέναντι στους ουραγούς του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Αργνετινός άσος τους «ξελάσπωσε» αναλαμβάνοντας την εκτέλεση στο 78’ όταν η μπάλα «έκαιγε» και τελικώς χαρίσε τη νίκη στην ομάδα του.

Από την άλλη η Κέρυκρα δυσκόλεψε τους γηπεδούχους με τη διπλή ζώνη άμυνας, ωστόσο τελικώς «λύγισε» 12 λεπτά πριν το φινάλε και στη συνέχεια παρότι προσπάθησε, δεν κατάφερε να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας.

Το ματς:


Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει την κατοχή από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο η έλλειψη επιθετικογενών παικτών σε συνδυασμό με τη «σφιχτή» άμυνα της Κέρκυρας, δεν του επέτρεπαν να δημιουργήσει ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να κούραζε τη μπάλα παρά να γινόταν απειλητικός. Έτσι οι μόνες καλές στιγμές ήταν από τον Σο στο 10’ και στο 30’ με εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά αντίστοιχα.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, ο Φάμπρι έριξε στο παιχνίδι τον Φιγκερόα αντί του Τριανταφυλόπουλου, κίνηση που απέδωσε καρπούς, καθώς οι «πράσινοι» έγιναν πιο επιθετικοί, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες στο 50’ και στο 54’ με σουτ των Σισοκό και Μαυρία, με τον Αναστασόπουλο όμως να λέει όχι και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός αφού είδε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να σκοράρει, ρίσκαρε ακόμα περισσότερο ρίχνοντας στο παιχνίδι και τον Φορναρόλι, με αποτέλεσμα η πίεση να γίνει πιο ασφυχτική στα καρέ της Κέρκυρας, και τελικώς στο 79’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο ο Φιγκερόα μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0.

Η Κέρκυρα στα εναπομείναντα λεπτά, προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να πάρει την πολύτιμη νίκη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.