Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μάχη Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ για Καμπάιγ»

«Μάχη Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ για Καμπάιγ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/12/2013 14:14
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν και της Άρσεναλ βρίσκεται ο άσος της Νιούκαστλ Γιοάν Καμπάιγ, όπως αναφέρουν τα αγγλικά και γαλλικά Μέσα.

Ο διεθνής Γάλλος μέσος συνεχίζει να πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις στην Αγγλία καθώς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Νιούκαστλ, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση, μόλις βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι εμφανίσεις του 27χρονου άσου στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχουν μείνει απαρατήρητες, και σύμφωνα με τη Equipe», η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να κινηθεί τον Ιανουάριο για την απόκτηση του.

Ωστόσο οι «πρωτευουσιάνοι» δεν «παίζουν» μόνοι τους, καθώς τα αγγλικά Μέσα βάζουν στο παιχνίδι και την Άρσεναλ, η οποία είχε κινηθεί το καλοκαίρι για να φέρει τον παίκτη στο «Έμιρειτς», ωστόσο η Νιούκαστλ είχε απορρίψει την πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ περίπου των «κανονιέρηδων», και ο παίκτης έμεινε στις «καρακάξες».

Σύμφωνα με τη «dailymail», η Νιούκαστλ αναμένεται να ζητήσει το ποσό των 22 εκατ. λιρών για να παραχωρήσει τον παίκτη ο οποίος είχε εκφράσει πριν λίγους μήνες την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, το καλοκαίρι ο Καμπάιγ είχε έρθει σε ρήξη για ένα διάστημα με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ οι οποίοι εμπόδισαν την μεταγραφή του στην Άρσεναλ, και πλέον μένει να δούμε την αντίδραση του εφόσον μία από τις δύο ομάδες καταθέσει επίσημη πρόταση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.