Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θέλει τον Βερμάελεν στην Νάπολι ο Μπενίτεθ»

«Θέλει τον Βερμάελεν στην Νάπολι ο Μπενίτεθ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/12/2013 00:30
Για την απόκτηση του Τόμας Βερμάελεν αναμένεται να κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Νάπολι, καθώς ο Βέλγος αμυντικός αποτελεί διακαή πόθο του Ράφα Μπενίτεθ, όπως αποκάλυψε ο άσος των «παρτενοπέι», Ντρίες Μέρτενς.

Ο Τόμας Βερμάελεν δεν περνάει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Άρσεναλ, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ προτιμάει ως αμυντικό δίδυμο τους Περ Μέρτεσάκερ και Λοράν Κονσιενλί, με αποτέλεσμα ο Βέλγος άσος να μετράει μόλις 5 συμμετοχές με τους «κανονιέρηδες» στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα ο 28χρονος είχε εκφράσει πριν λίγους μήνες την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο προκείμενου να βρει ομάδα στην οποία θα έχει πιο ενεργό ρόλο, αφού κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην εθνική Βελγίου ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μία από τις ομάδες που αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του είναι η Νάπολι, καθώς όπως αποκάλυψε ο Ντρίες Μέρτενς, ο Ράφα Μπενίτεθ επιθυμεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή:

«Έχω προσπαθήσει δέκα φορές να πείσω τον Βερμάελεν να έρθει στην Νάπολι. Η πόλη είναι φανταστική και ακόμα και ο Μπενίτεθ μου έχει ζητήσει να του πω να έρθει στην ομάδα. Ωστόσο η Άρσεναλ είναι μεγάλος σύλλογος και δεν θα είναι εύκολο γι’ αυτόν να φύγει» τόνισε ο Μέρτενς ο οποίος είναι συμπαίκτης με τον Βερμάελεν στην εθνική Βελγίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.