Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμπαίκτης του Καραγκούνη ο Ντέμπσεϊ

Συμπαίκτης του Καραγκούνη ο Ντέμπσεϊ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2013 21:55
Την απόκτηση του Κλιντ Ντέμπσεϊ με την μορφή δανεισμού για τους επόμενους δύο μήνες ανακοίνωσε η Φούλαμ, με τον Αμερικάνο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στους «κότατζερς» μετά την αποχώρηση του το 2012.

Συμπαίκτης με τον Γιώργο Καραγκούνη θα είναι για τους επόμενους δύο μήνες ο Κλιντ Ντέμπσεϊ, καθώς η Φούλαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού από τους Σιάτλ Σάουντερς.

Ο 30χρονος διεθνής άσος αποχώρησε από τα αγγλικά γήπεδα το καλοκαίρι, επιστρέφοντας στην πατρίδα του για λογαριασμό των Σιάτλ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ωστόσο η διακοπή του MLS, επέτρεψε στον Ντέμπσεϊ να επιστρέψει έστω και για δύο μήνες στα αγγλικά γήπεδα, με τον ίδιο να ανακοινώνεται σήμερα από τη διοίκηση της Φούλαμ.

Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικάνος άσος αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στους «κότατζερς» μετρώντας συνολικά 225 συμμετοχές και 60 γκολ με τη φανέλα της ομάδας, ωστόσο η κίνηση του να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2012 για λογαριασμό της Τότεναμ, έφερε αρκετούς οπαδούς να τον αποκαλέσουν προδότη.

«Είναι ωραίο που επέστρεψα. Η Φούλαμ ήταν πάντα το σπίτι μου στην Ευρώπη και είμαι χαρούμενος που θα παίξω ξανά για αυτή την ομάδα. Ήθελα να γυρίσω και να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, βοηθώντας και την ομάδα σε μια περίεργη κατάσταση, καθώς η βαθμολογική της θέση δεν είναι η καλύτερη δυνατή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ντέμπσεϊ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.