Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πελέ από τώρα, Αυλωνίτης το καλοκαίρι

Πελέ από τώρα, Αυλωνίτης το καλοκαίρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2013 21:35
Παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρούνται οι Πελέ και Τάσος Αυλωνίτης, με τον πρώτο να ενσωματώνεται στους «ερυθρόλευκους» αμέσως μετά τις γιορτές, ενώ ο αμυντικός του Πανιωνίου θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στους κυανέρυθρους.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» «έκλεισαν» τον Πελέ από τον Εργοτέλη, ενώ απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο παίκτης σύμφωνα με τις πληροφορίες, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3.5 ετών και αναμένεται να ενσωματωθεί στους Πειραιώτες από τις 30 Δεκεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Καλλονή στις 4 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, υπήρχε το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος μέσος να συνεχίσει ως δανεικός στον Εργοτέλη μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο ο παίκτης προτίμησε να ενσωματωθεί από τώρα στην ομάδα, καθώς θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εφόσον ο Πελέ εξαντλήσει το συμβόλαιο του θα εισπράξει συνολικά 1.1 εκατ. ευρώ, ενώ ο Εργοτέλης θα βάλει στα ταμεία του περίπου 500 χιλιάδες ευρώ.

Να σημειωθεί πως η κίνηση αυτή σημάνει την αποχώρηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει ως δανεικός στην πρώην ομάδα του, τη Μπαστιά.

Αυλωνίτης και δανεικοί


Πελέ από τώρα, Αυλωνίτης το καλοκαίρι
Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Ωστόσο, ο 23χρονος στόπερ θα παραμείνει ως δανεικός στους «κυανέρυθρους» μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τους δανεικούς, είναι αρκετά πιθανό ο Μίτσελ να αποφασίσει την επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντάκου στον Πειραιά τον Ιανουάριο, αν και η μεταγραφή του Πελέ ίσως κρατήσει τον Έλληνα άσο στον Εργοτέλη μέχρι το καλοκαίρι.

Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, οι υπεύθυνοι του Εργοτέλη ενδιαφέρονται να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τους Βλαχοδήμο και Ντε Βινσέντι.

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Σερβία έκαναν λόγο πως στον Ολυμπιακό εξέταζαν το ενδεχόμενο να δώσουν δανεικό στον Εργοτέλη τον Μάρκο Σέποβιτς, ωστόσο κάτι δεν τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, καθώς ο Σέρβος φορ έχει ήδη παίξει σε Παρτιζάν και Ολυμπιακό και δεν γίνεται να πάει σε μία τρίτη ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.