Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαβιόλα: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Σαβιόλα: «Χαρούμενος στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/12/2013 13:35
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα μιλώντας σε ιστοσελίδα της Αργεντινής εξέφρασε την ικανοποίηση του από την πορεία του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο 32χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού επεσήμανε πως είναι αρκετά ικανοποιημένος από τους μήνες της παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι η πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ, του επιτρέπει να είναι χαρούμενος κάτι που είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της καριέρας του:

«Είμαι χαρούμενος γιατί η προσωπική μου ζωή είναι πολύ καλή. Η ομάδα έχει καλή πορεία και αυτό μου επιτρέπει να χαίρομαι το τελευταίο στάδιο της καριέρας μου», ανέφερε ο Σαβιόλα ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ:

«Θα ήταν πολύ ωραίο να ολοκληρώσω την καριέρα μου σε μια ομάδα που μου προσέφερε τόσες χαρές. Εκεί γεννήθηκα. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα την τελειώσεις, αλλά θα ήταν ωραίο να αποσυρθώ στη Ρίβερ Πλέιτ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.