Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι στο 86’ η Ίντερ

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι στο 86’ η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 23:56
Με «τακουνάκι» του Παλάσιο στο 86’ η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου και διατηρήθηκε στην 5η θέση με 31 βαθμούς, αφήνοντας παράλληλα τους «ροσονέρι» στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Σε ένα παιχνίδι χωρίς τις πολλές μεγάλες στιγμές, αλλά με αρκετή ένταση, πάθος, σκληρές μονομαχίες και αψιμαχίες στα τελευταία λεπτά, ως είθισται σε ένα μεγάλο ντέρμπι, η γηπεδούχος Ίντερ αναδείχθηκε νικήτρια χάρη στη «μονομαχία» του Μιλάνου χάρη στο εξαιρετικό γκολ του Παλάσιο στο 86ο λεπτό.

Ο Αργεντινός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Γκουαρίν από τα δεξιά και με τακουνάκι μέσα στη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αμπιάτι για το 1-0 των «νερατζούρι».

Μάλιστα, οι παίκτες της Μίλαν διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, καθώς ο Ναγκατόμο που ήταν σε θέση οφσάιντ, κινήθηκε προς τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

Να σημειωθεί πως και η Ίντερ έχει παράπονα από τον διαιτητή, καθώς στο πρώτο ημίχρονο δεν της δόθηκε πέναλτι για ανατροπή του Παλάσιο από τον Κριστιάν Σαπάτα.

Στα τελευταία λεπτά η Μίλαν έψαξε την ισοφάριση, ενώ στο φινάλε τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουντάρι, ο οποίος χτύπησε αντίπαλο στο 90+3’ και είδε την κόκκινη κάρτα.

Έτσι η Ίντερ συνεχίζει να αγνοεί την ήττα απέναντι στην Μίλαν εδώ και 2.5 χρόνια, με τους «νερατζούρι» να φτάνουν τους 31 βαθμούς και να μειώνουν στους 5 τη διαφορά τους από την 3η Νάπολι.

Αντίθετα η Μίλαν υποχώρησε στην 13η θέση με 19 βαθμούς, μόλις 5 μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.