Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή με… υπογραφή Αμπεΐντ

Σούπερ Λιγκ: Ανατροπή με… υπογραφή Αμπεΐντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 21:33
H Ξάνθη πήρε προβάδισμα στο 13ο λεπτό μέσα στη Λεωφόρο με τον Τριάδη, ωστόσο ο Αμπεΐντ με δύο ωραία γκολ στο 20’ και στο 55’ γύρισε το σκορ και χάρισε τη νίκη με 2-1 στον Παναθηναϊκό, που μείωσε ξανά στους δύο τη διαφορά του από τον Ατρόμητο στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2013 ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 της Ξάνθης στη Λεωφόρο, επιστρέφοντας έτσι στις εντός έδρας νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Ατρόμητο.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με την Ξάνθη να παίρνει το προβάδισμα στο 13’ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Τριάδη.

Ωστόσο η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, καθώς στο 20’ ο Αμπεΐντ μετά από εξαιρετική συνεργασία που είχε με τους Μέντες και Ντίνα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση, με το 1-1 να μένει ως τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Αλγερινός άσος με δυνατό σουτ στο 54’ έπειτα από πάτημα του Νάνο ολοκλήρωσε την ανατροπή για το «τριφύλλι».

Το γκολ ανάγκασε την Ξάνθη να βγει μπροστά και μάλιστα οι Ακρίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 79’ με τον Σολάρι η οποία δημιουργήθηκε έπειτα από τραγικό λάθος του Κοτσόλη σε σουτ του Μάνταλου, ωστόσο ο Έλληνας γκολκίπερ με δεύτερη προσπάθεια σταμάτησε από το ένα μέτρο τον Αργεντινό πριν γράψει το 2-2!

Η φάση αφύπνισε τους «πράσινους» οι οποίοι στη συνέχεια έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη, με τους Κλωναρίδη και Αμπέϊντ, ενώ στο 89’ ο Ντίνας σημάδεψε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Εν τέλει το 2-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να φτάσει τους 30 βαθμούς και να πλησιάσει στους 2 τον Ατρόμητο, ενώ αντίθετα η Ξάνθη έμεινε στους 24 και παρέμεινε 6η.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.