Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Τεσσάρες» για Γιουβέντους και Ρόμα, «βαριά» ήττα για Λάτσιο

Σέριε Α: «Τεσσάρες» για Γιουβέντους και Ρόμα, «βαριά» ήττα για Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 18:00
Την χθεσινή «γκέλα» της Νάπολι εκμεταλλεύτηκαν Γιουβέντους και Ρόμα οι οποίες έριξαν «τεσσάρες» σε Αταλάντα (4-1 εκτός) και Κατάνια (4-0 εντός) αντίστοιχα και άφησαν πίσω τους την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, με την «Γηραιά Κυρία» να κρατάει παράλληλα στο +5 τη διαφορά της από τους «τζιαλορόσι».

Πατώντας «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουβέντους πέτυχε τρία γκολ και πήρε άνετη νίκη με 4-1 στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα, φτάνοντας μάλιστα τα 9 συνεχόμενα «τρίποντα» στη Σέριε Α!

Η «Γηραιά» Κυρία άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Τέβες, ωστόσο η Αταλάντα απάντησε, με τον Μοράλεζ να ισοφαρίζει στο 15’ για τους γηπεδούχους.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο τέρμα μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, ωστόσο στην επανάληψη μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη πριν τη Χριστουγεννιάτικη διακοπή του πρωταθλήματος.

Έτσι και έγινε, με τον Πογκμπά να κάνει το 2-1 στο 46’, ενώ Γιορέντε (75’) και Βιντάλ (79’) «σφράγισαν» τη νίκη για τους «μπιανκονέρι» που παρέμειναν στο +5 από την Ρόμα.

Άνετα η Ρόμα


Σέριε Α: «Τεσσάρες» για Γιουβέντους και Ρόμα, «βαριά» ήττα για Λάτσιο
Άνετο απόγευμα είχε και η Ρόμα η οποία μετά την ισοπαλία της απέναντι στη Μίλαν (2-2) κέρδισε με 4-0 την Κατάνια στο Ολίμπικο και ξέφυγε με +5 από την 3η Νάπολι.

Οι «τζιαλορί» είχαν πρωταγωνιστή τον κεντρικό τους αμυντικό Μεχντί Μπενάτια ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ανοίγοντας στο σκορ στο 18’, ενώ ο ίδιος στο 59’ «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του κάνοντας το 3-0.

Τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο εξαιρετικός στα τελευταία παιχνίδια Ντέστρο είχε «γράψει» το 2-0, ενώ στο 80’ ο Ζερβίνιο έβαλε το «κερασάκι» στη τούρτα για τη Ρόμα η οποία είχε στον πάγκο τον Βασίλη Τοροσίδη.

Πλησίασε τη Νάπολι η Φιορεντίνα, «βαριά» ήττα για Λάτσιο


Σέριε Α: «Τεσσάρες» για Γιουβέντους και Ρόμα, «βαριά» ήττα για Λάτσιο
Στους τρείς βαθμούς από την Νάπολι μείωσε τη διαφορά της η Φιορεντίνα η οποία «απέδρασε» με νίκη από την έδρα της Σασουόλο (1-0) που παρέμεινε στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «βιόλα» ο Ρόσι ο οποίος πετυχαίνοντας στο 82’ το 14ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του που έφτασε τους 33 βαθμούς, τρείς λιγότερους από την 3η Νάπολι.

Αντίθετα στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας παρέμεινε η Λάτσιο η οποία ηττήθηκε με 4-1 από την Βερόνα και έμεινε στους 20 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έχοντας βασικό τον Βαγγέλη Μόρα ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Λούκα Τόνι ο οποίος με δύο γκολ, μετά από ισάριθμες ασίστ του Ζορζίνιο, «υπέγραψε» τη νίκη της ομάδας του, με τους «λατσιάλι» να ισοφαρίζουν προσωρινά σε 1-1 στο 27’ με τον Μπιγλια.

Έτσι η Βερόνα έφτασε τους 29 βαθμούς και πέρασε με παιχνίδι περισσότερο στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στα άλλα παιχνίδια, η Μπολόνια με τον Κονέ να παίζει 90 λεπτά κέρδισε με 1-0 τη Τζένοα του Φετφατζίδη (μπήκε στο ματς στο 64’), ενώ η Τορίνο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Κίεβο, επικράτησε με το επιβλητικό 4-1, με τον Τσέρτσι να σκοράρει δύο τέρματα, φτάνοντας τα 10 στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.