Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με… υπογραφή Αντεμπαγιόρ για Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη με… υπογραφή Αντεμπαγιόρ για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 17:48
Η αποχώρηση του Αντρέ Βίλας Μποόας έφερε ξανά τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στην αρχική ενδεκάδα της Τότεναμ, και ο Τογκολέζος φορ με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του σε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-2 απέναντι στη Σαουθάμπτον που παρότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο παιχνίδι του Τιμ Σέργουντ ως τεχνικός της Τότεναμ στο πρωτάθλημα, οι «πετεινοί» σημείωσαν μια σπουδαία νίκη με 3-2 απέναντι στην Σαουθάμπτον.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας αρκετές απουσίες, κατάφεραν να προηγηθούν στο 13’ με σουτ του Λαλάνα, ωστόσο η Τότεναμ ισοφάρισε στο 25’, με τον Αντεμπαγιόρ να στέλνει με ωραίο τρόπο τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στην επανάληψη, οι «πετεινοί» ολοκλήρωσαν την ανατροπή χάρη στο αυτογκόλ του Χόϊβεντ (54’), όμως στο 59’ ο Λάμπερτ διόρθωσε το λάθος του συμπαίκτη του, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, ο Αντεμπαγιόρ «χτύπησε» ξανά για την Τότεναμ, καθώς μετά από ολιγωρία της άμυνας της Σαουθάμπτον, έγινε αποδέκτης τη μπάλα και «εκτέλεσε» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο 74’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ της Τότεναμ, που επέστρεψε στις νίκες μετά το «βαρύ» 5-0 από τη Λίβερπουλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.