Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ασταμάτητη η Ατλέτικο, «διπλά» για Σοσιεδάδ, Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ασταμάτητη η Ατλέτικο, «διπλά» για Σοσιεδάδ, Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 01:40
Η Ατλέτικο Μαδρίτης «φλέρταρε» με τη γκέλα απέναντι στη Λεβάντε, ωστόσο με τον Ντιέγκο Κόστα να πετυχαίνει ακόμα δύο τέρματα, πήρε τη νίκη με 3-2 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και πέρασε προσωρινά μόνη στην πρώτη θέση. «Διπλά» για Σεβίλλη, Σοσιεδάδ και Αλμερία.

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία κέρδισε με 3-2 την Λεβάντε και έφτασε τους 46 βαθμούς με αποτέλεσμα να περάσει έστω και προσωρινά μόνη στην πρώτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό, με τον Καράμπελα να βγάζει κάθετη στον Ίβανσιτς και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού «πάγωσε» νωρίς νωρίς το «Βιθέντε Καλντερόν» για το 1-0 της Λεβάντε.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γκοντίν ισοφάρισε σε 1-1, και στο 47’ ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε το προβάδισμα στους «ροχιμπλάνκος».

Η Λέβαντε η οποία είχε βασικό τον Βύντρα αλλά και τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, δεν τα παράτησε και έφερε ξανά στα ίσα το ματς με τέρμα του Ρίος στο 56’.

Ωστόσο ο Ντιέγκο Κόστα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ της Ατλέτικο, με τον ίδιο να φτάνει τα 19 τέρματα σε 17 παιχνίδια στο πρωτάθλημα!

«Διπλά» για Σοσιεδάδ, Σεβίλλη


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ασταμάτητη η Ατλέτικο, «διπλά» για Σοσιεδάδ, Σεβίλλη
Με πρωταγωνιστή τον Κάρλος Βέλα, η Σοσιεδάδ επικράτησε με 3-1 της Γρανάδα στη Καταλονία και βρέθηκε προσωρινά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Βέλα ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (29’, 64’), ενώ το άλλο τέρμα της ομάδας σημείωσε ο Γκρίεζμαν στο 42’. Από την άλλη, η Γρανάδα κατάφερε απλώς να ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Πίτι στο 37’.

Εκτός έδρας νίκη πήρε και η Σεβίλλη η οποία κέρδισε με 2-1 τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» ενώ η Αλμερία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπέτις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.