Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πεντάρα και ρεκόρ για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Πεντάρα και ρεκόρ για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/12/2013 00:28
Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό ο οποίος διέλυσε με 5-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και «έσπασε» άλλα δύο ρεκόρ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2013. Δύο γκολ πέτυχε ο Σαβιόλα (63’, 80’), από ένα οι Φουστέρ (26’), Μανωλάς (31’) και Σάμαρης (41’).

Καταιγιστικός ήταν απέναντι στον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός ο οποίος κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-0 στη Ριζούπολη και «έσπασε» δύο ακόμα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τον καλύτερο πρώτο γύρο πρωταθλήματος στην ιστορία τους με 16 νίκες και μία ισοπαλία , ενώ παράλληλα κατέρριψαν το αήττητο εκτός έδρας ρεκόρ τους που κρατούσε από το 1974, φτάνοντας τα 30 παιχνίδια δίχως ήττα μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Στα του αγώνα, οι παίκτες του Μίτσελ «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος με τρία γκολ που ήρθαν από στημένες φάσεις.

Αρχικά ο Φούστερ με σουτ εντός περιοχής στο 26’ ύστερα από κόρνερ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 31’ ο Μανωλάς διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 41’ ο Σάμαρης ο οποίος είχε και δοκάρι, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, κάνοντας το 3-0, ενώ στο 53’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κανακούδη.

Εν τέλει, ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμα δύο τέρματα με τον Σαβιόλα(63’, 80’), ενώ ο Μανιάτης στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους είχε δοκάρι για να χριστεί και αυτός σκόρερ.

Στο -4 από ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος με σούπερ Ναπολεόνι, με ανατροπή ο ΟΦΗ


Σούπερ Λιγκ: Πεντάρα και ρεκόρ για Ολυμπιακό
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2013 και ο Ατρόμητος ο οποίος με πρωταγωνιστή τον Ναπολεόνι που μπήκε στο 74’ και μοίρασε δύο ασίστ, οι Περιστεριώτες κέρδισαν με 3-1 τον μαχητικό Πανθρακικό και μείωσαν προσωρινά στους τέσσερις τη διαφορά τους από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα στο 24ο λεπτό με τον Καραμάνο, ωστόσο ο Πανθρακικός το πάλεψε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ιγκόρ στο 59ο λεπτό.

Τα πράγματα έδειχναν δύσκολα για τους γηπεδούχους, όμως η κίνηση του Παράσχου να ρίξει στο 74’ τον Ναπολεόνι αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς ο Ιταλός άσος με το που μπήκε στο παιχνίδι έδωσε ασίστ στον Καράμανο για το 2-1 του Ατρόμητου, ενώ τέσσερα λεπτά μετά «έφτιαξε» και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά στον Παπαδόπουλο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο ΟΦΗ αν και έμεινε πίσω στο σκορ στην Κρήτη απέναντι στον Παναιτωλικό με γκολ του Καμαρά (7’), κατάφερε να φέρει…τούμπα και να πάρει τη νίκη με 2-1 χάρη στα τέρματα των Όγιος (23’) και Παπάζογλου (66’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.