Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ΄ Εθνική: Νίκη με ανατροπή για ΑΕΚ

Γ΄ Εθνική: Νίκη με ανατροπή για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2013 19:27
Η ΑΕΚ πήρε γρήγορο προβάδισμα στο 8’ με τον Τσούπρο κόντρα στην Κηφισιά, είδε την αντίπαλο της να φέρνει… τούμπα το ματς σε τρία λεπτά, ωστόσο αρχικά ο Τσουκαλάς στο 38’ και ύστερα ο Μπρέσεβιτς με δύο γκολ (67’, 85’) ανέτρεψαν το σκορ για να δώσουν τη νίκη με 4-2 στην «Ένωση» στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ παρά το ιδανικό της ξεκίνημα, αγχώθηκε αρκετά απέναντι στην Κηφισιά ωστόσο, η «Ένωση» κατάφερε εν τέλει να πάρει τη νίκη με 4-2 και να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2013.

Όλα ξεκίνησαν εξαιρετικά για τους γηπεδούχους, καθώς στο 8’ ο Τσούπρος με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ που όλα έδειχναν πως θα είχε ένα εύκολο απόγευμα…

Ωστόσο η αδράνεια της άμυνας και του Βούρα επέτρεψαν στην μαχητική Κηφισιά να κάνει την ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά, αρχικά με κεφαλιά του Αλημπά στο 21’ και στο 23’ με πλασέ του Τεούση.

Η ΑΕΚ έδειχνε να αγχώνεται, όμως στο 38’ μετά από φάουλ του Πλατέλλα, ο Τσουκαλάς με κεφαλιά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, στέλνοντας ισόπαλες τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη, και τα κατάφεραν με πρωταγωνιστή τον Μπρέσεβιτς ο οποίος με δύο γκολ (67’, 85’) χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2013 το οποίο τη βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.