Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/12/2013 19:03
Παρότι ζορίστηκε για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι απέδρασε με το «διπλό» από την έδρα της Φούλαμ (4-2) και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Νίκη και για Γιουνάιτεντ, 3-1 τη Γουέστ Χαμ στο «Όλντ Τράφορντ».

Όλα έδειχναν πως η Μάντσεστερ Σίτι θα είχε εύκολο βράδυ στο «Κρέιβεν Κότατζ», καθώς πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο με τους Τουρέ (23’) και Κομπανί (43’)…

Όμως, στην επανάληψη η Φούλαμ, έχοντας βασικό τον Γιώργο Καραγκούνη, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, χάρη στο τέρμα του στο Ρίτσαρντσον (50’) και το αυτογκόλ του Κομπανί (69’).

Παρόλα αυτά, οι «πολίτες» αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, έδειξαν χαρακτήρα και πήραν ξανά προβάδισμα χμε τον Νάβας στο 78ο λεπτό.

Τη νίκη για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγρκίνι «κλείδωσε» στο 83’ ο Μίλνερ, επιτρέποντας στη Σίτι να ανέβει, έστω και προσωρινά στην 2η θέση, ισοβαθμώντας με την Άρσεναλ.

Εύκολα η Γιουνάιτεντ


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ
Νίκη πανηγύρισε και η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ η οποία επέστρεψε στις νίκες στο «Όλντ Τράφορντ», επικρατώντας με σκορ 3-1 της Γουέστ Χαμ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο μέρος, με τον Γουέλμπεκ να ανοίγει το δρόμο προς τη νίκη στο 26ο λεπτό.

Δέκα λεπτά μετά ο Άγγλος άσος έδωσε στον Γιανουζάι και αυτός με περίτεχνη ενέργεια, διπλασίασε το προβάδισμα για τους «κόκκινους διαβόλους».

Στην επανάληψη, η Γιουνάιτεντ πίεσε για ένα τρίτο γκολ, με τον Νομπλ να αποκρούει στη γραμμή την κεφαλιά του Έβανς, όμως στο 72’ ο Γιανγκ με ωραίο τελείωμα «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους, με τον Κάρλτον Κόουλ να διαμορφώνει απλώς το τελικό 3-1 στο 81’.

Στις άλλες αναμετρήσεις, η Νιούκαστλ πήρε εμφατική νίκη με 3-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, η Στόουκ κέρδισε με 2-1 την Άστον Βίλα, ενώ η Γουέστ Μπρομ στο πρώτο της παιχνίδι μετά την απομάκρυνση του Κλαρκ, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Χαλ, χάρη στο τέρμα του Βίντρα στο 86’.

Τέλος, στο 0-0 έμειναν Σάντερλαντ και Νόριτς στο «Στάδιο του Φωτός».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.