Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Μανιάτη κόντρα στον Απόλλωνα

Με Μανιάτη κόντρα στον Απόλλωνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2013 21:48
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Εκτός οι Χολέβας, Αβραάμ, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ.

Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιάννης Μανιάτης ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός αποστολής στους τελευταίους αγώνες της ομάδας, προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται από τον Μίτσελ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Χολέβας, Αβραάμ, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ, οι οποίοι ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό και θεραπεία έκανε ο Κώστας Μήτρογλου που χθες ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μίτσελ δούλεψε κυρίως σε τακτική και το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις ανάπτυξης, κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έπαιξαν και δίτερμα.

Η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.