Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λένον: «Πιστεύω πως θα φύγει τον Ιανουάριο ο Σαμαράς»

Λένον: «Πιστεύω πως θα φύγει τον Ιανουάριο ο Σαμαράς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2013 20:15
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Σέλτικ ο Γιώργος Σαμαράς, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Νιλ Λένον.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Σαμαρά λήγει στο τέλος της σεζόν και ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση ώστε οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει έντονη φημολογία πως ο 28χρονος άσος θα αποχωρήσει από την ομάδα, ακόμα και τον Ιανουάριο.

Μάλιστα ο τεχνικός των «καθολικών», Τζο Λέντλεϊ φούντωσε τις φήμες περί αποχώρησης του Σαμαρά, καθώς σε ερώτηση για το πιστεύει πως ο Έλληνας επιθετικός και ο Τζο Λέντλεϊ θα αποχωρήσουν από την ομάδα τον Γενάρη, απάντησε καταφατικά:

«Η ειλικρινής απάντηση στο αν πιστεύω πως θα φύγουν τον Ιανουάριο είναι ναι. Τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν φήμες, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μιλήσουμε με τους παίκτες. Είναι δύο παίκτες που δεν θέλουμε να χάσουμε, αλλά δεν μπορούμε να τους αναγκάσουμε να μείνουν. Θα το προσπαθήσουμε πάντως…»

Να σημειωθεί πως η Λάτσιο φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ιγκλι Τάρε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.