Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φέργκιουσον: «Ο Ρούνει θα μείνει μαζί μας»

Φέργκιουσον: «Ο Ρούνει θα μείνει μαζί μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2013 13:12
Τις φήμες περί αποχώρησης του Γουέν Ρούνει το καλοκαίρι διέψευσε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υπόσχεται στους οπαδούς της ομάδας ότι ο Άγγλος φορ παραμείνει του χρόνου στον σύλλογο, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως θα λάβει μέρος στην αναμέτρηση με την Τσέλσι την Κυριακή.

Ο αποκλεισμός του 27χρονου επιθετικού από την ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη πυροδότησε τις φήμες που τον έφερναν να φεύγει από το «Όλντ Τράφορντ» το καλοκαίρι. Ωστόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκοψε την… όρεξη σε αρκετές ομάδες οι οποίες τον είχαν σημειώσει στο μπλοκάκι τους, αποκαλύπτοντας ότι δεν τον ξεκίνησε στον αγώνα με τη «βασίλισσα» για τεχνικούς και μόνο λόγους:

«Θα βρίσκεται μαζί μας και του χρόνου. Έχετε τον λόγο μου» δήλωσε ο 71χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Ότι διαβάζετε στις εφημερίδες είναι σκουπίδια. Δεν υπάρχει κανέναν θέμα μεταξύ του Ρούνει και έμενα. Αυτά που γράφονται ότι δεν ερχόμαστε σε επαφή κατά την διάρκεια των προπονήσεων δεν βγάζουν κανένα νόημα. Ο παίκτης κατάλαβε τους λόγους που δεν τον ξεκίνησα. Ήταν καθαρά θέμα τακτικής η οποία απέδωσε καρπούς στον αγώνα».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο 27χρονος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής με την Τσέλσι, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψε εάν θα τον χρησιμοποιήσει βασικό: «Για ποιο λόγο να βοηθήσω κάποιον λέγοντας την εντεκάδα μου;» επεσήμανε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.