Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Παρέμεινε τελευταίος ο Άρης, νίκη για Πανιώνιο

Σούπερ Λιγκ: Παρέμεινε τελευταίος ο Άρης, νίκη για Πανιώνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2013 21:52
Για ακόμα ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν, ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει νίκη στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ντεμπούτο με νίκη για Παναγόπουλο στον πάγκο του Πανιωνίου, 2-1 τη Βέροια.

Χωρίς εντός έδρας νίκη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Άρης, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Μανιά να χάνει τετ-α-τετ στις καθυστερήσεις για να χαρίσει τη νίκη στους «κίτρινους».

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και στο 27’ μετά από κόρνερ του Ουσέρο, ο Σέτι έδωσε το προβάδισμα στους Αρκάδες.

Στην επανάληψη, ο Άρης μπήκε πιο επιθετικά ώστε να επιστρέψει στο ματς, χάνοντας «χρυσή» ευκαιρία στο 59’ με τον Αγκάνθο να αστοχεί από την άσπρη βούλα!

Ωστόσο, ο Ισπανός πήρε το… αίμα του πίσω, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά στο 65’, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος, καθώς παρά την πίεση που άσκησε στα υπόλοιπα λεπτά, ο Άρης δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα, με τον Μανιά να χάνει τετ-α-τετ στο 90+2’.

Σούπερ Λιγκ: Παρέμεινε τελευταίος ο Άρης, νίκη για Πανιώνιο
Στο άλλο παιχνίδι, ο Πανιώνιος στο ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-1 της Βέροιας στη Νέα Σμύρνη.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, όμως οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο 22’ , με τον Γεωργιάδη να στέλνει άθελά του τη μπάλα στην εστία της ομάδας του!

Παρόλα αυτά, η Βέροια ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπεν.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ντόστανιτς κρατούσαν σχετικά εύκολα το βαθμό της ισοπαλίας, όμως στο 78’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σισοσκό.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος ο οποίος στο 84’ μετά από τραγικό λάθος του Καντιμοίρη, πήρε τη νίκη με σκόρερ τον Αραβίδη ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Πανιωνίου μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα οι «κυανέρυθροι» να «σκαρφαλώσουν» στην 9η θέση με 20 βαθμούς, ενώ αντίθετα η Βέροια έμεινε στην προτελευταία θέση με 13.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.