Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2013 21:28
Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκό επέστρεψε στις νίκες στη Σούπερ Λιγκ, κάνοντας περίπατο απέναντι στον Λεβαδειακό τον οποίο και κέρδισε με 4-0 στη Λιβαδειά. Δύο γκολ ο Λαγός (38’, 52’), από ένα οι Κλωναρίδης (31’) και Δώνης (89’).

Παρά τη σημαντική απουσία του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο κέρδισε με 4-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και έδειξε πως η ήττα με 2-1 από τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο ήταν μια μικρή παρένθεση.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Τάσο Λαγό ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (37’, 52’) όμως ο ίδιος άφησε τους «πράσινους» με δέκα παίκτες στο 68’ καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Κλωναρίδης ο οποίος στο 89΄ έδωσε την ασίστ στον Χρήστο Δώνη που διαμόρφωσε το τελικό 4-0, σκοράροντας στο ντεμπούτο του.

Έτσι ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 27 βαθμούς και μείωσε στους δύο τη διαφορά του από τον τρίτο Ατρόμητο ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Αντίθετα ο Λεβαδειακός έμεινε στους 17 και συγκατοικεί στην 13η θέση με τον Πανιώνιο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Πουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας (46’ Νικολακάκης), Λυκογιάννης, Πετράτσι (72’ Μπούστο), Κονέ, Μάρτινς, Ορτέγκα, Καπό, Μάντζιος.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (83’ Ρισβάνης), Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπέντ (86' Χουχούμης), Ζέκα, Καρέλης (72’ Δώνης), Κλωναρίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.