Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Τσέλσι για Γκουαρίν ο μάνατζερ του παίκτη

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Τσέλσι για Γκουαρίν ο μάνατζερ του παίκτη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2013 20:44
Ο ατζέντης του Φρέντι Γκουαρίν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Κολομβιανό χαφ, αποκαλύπτοντας πως έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις των Λονδρέζων με την Ίντερ για την απόκτηση του.

Τις τελευταίες ημέρες, αγγλικά και ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Γκουαρίν βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι για τον Ιανουάριο και σήμερα ο ατζέντης του 27χρονου ποδοσφαιριστή, Μαρσέλο Φερέιρα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των «μπλε», τονίζοντας πως έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων:

«Το μόνο επίσημο είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της Τσέλσι για τον Φρέντι. Τώρα έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις με την Ίντερ».

Βέβαια, ο Φερέιρα ουσιαστικά διέψευσε τις πληροφορίες ότι έχει επέλθει συμφωνία των δύο ομάδων για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται ότι ενδιαφέρει και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να σημειωθεί πως η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ στην Ίντερ για τον Γκουαρίν ο οποίος μετράει τρία γκολ σε 18 παιχνίδια τη φετινή σεζόν στη Σέριε Α.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.