Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμαράς: «Κερδίσαμε εμπειρίες για το μέλλον»

Σαμαράς: «Κερδίσαμε εμπειρίες για το μέλλον»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2013 01:53
Ως ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο εμπειρίες χαρακτήρισε τη φετινή πορεία της Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος μίλησε στο skysports» για την επόμενη μέρα της Σκωτσέζικης ομάδας μετά τον αποκλεισμό της από τη Γιουβέντους στη φάση των «16».

Οι Κέλτες μετά την ήττα με 0-3 στη Σκωτία, γνώρισαν νέα ήττα με 2-0 στο Τορίνο και ουσιαστικά είπαν «αντίο» από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον Έλληνα άσο, ο οποίος ήταν και αρχηγός στην χθεσινή αναμέτρηση, να τονίζει ότι ή φετινή πορεία της ομάδας θα τους μείνει αξέχαστη, ενώ οι εμπειρίες που αποκόμισαν θα τους βοηθήσουν αρκετά στο μέλλον:

«Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για όλα τα παιδιά στην ομάδα. Είμαστε μία ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και με αρκετό ταλέντο, και καταφέραμε να κερδίσουμε εμπειρίες για το μέλλον. Η πορεία μας ήταν ένα τρομερό ταξίδι για όλους στον σύλλογο, από τους παίκτες έως τους οπαδούς. Το διασκεδάσαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πλέον ελπίζουμε να επιστρέψουμε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βρεθήκαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα (σ.σ Γιουβέντους) και προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, πιέζοντας τους όπως κάναμε στο πρώτο μέρος και καταφέραμε τελικώς να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά δεν βλέπω πολλά αρνητικά στο παιχνίδι μας. Κρατάμε τα θετικά και τα όσα μάθαμε για το μέλλον
».

Στη συνέχεια ο Έλληνας άσος είπε σχολίασε τα δύο παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα στη φάση των ομίλων:

«Σίγουρα τα χάιλαιτ της πορείας μας ήταν τα δύο παιχνίδια απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Ο τρόπος που παίξαμε και το πάθος που δείξαμε ήταν κάτι απίστευτο, όχι μόνο για μας αλλά και για τους οπαδούς μας. Θα θυμόμαστε αυτά τα παιχνίδια για πολλά χρόνια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.