Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κυρία» στο ραντεβού της

Τσάμπιονς Λιγκ: «Κυρία» στο ραντεβού της

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2013 00:41
Μετά το 3-0 στη Σκωτία, η Γιουβέντους δεν μπορούσε να χάσει το… ραντεβού της με την πρόκριση στα προημιτελικά, και επικρατώντας με 2-0 της Σέλτικ στο Τορίνο, πήρε το εισιτήριο για τους «8» για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

Η «γηραιά κυρία» έκανε το καθήκον της απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Σαμαρά (φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού) και χάρη σε τέρματα των Μάτρι (24’) και Κουαλιαρέλα (65’) πήρε την πρόκριση την οποία είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι.

Από την άλλη η Σέλτικ πάλεψε για την μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε, φεύγοντας τελικώς με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Το ματς:


Με το 3-0 στο «σακούλι» της, η Γιουβέντους μπήκε… χαλαρή στον αγωνιστικό χώρο και παραλίγο να το πληρώσει καθώς μέχρι το 20’ η Σέλτικ ήταν η ομάδα που απειλούσε, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ, ώστε να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες της αναλογούσαν για την πρόκριση.

Έτσι οι «μπιανκονέρι» «ξύπνησαν» στη συνέχεια και… έδειξαν στους Κέλτες πως μπαίνουν τα γκολ, καθώς στην πρώτη τους προσπάθεια με αξιώσεις βρήκαν δίχτυα, με τον Μάτρι να παίρνει το ριμπάουντ από σουτ του Κουαλιαρέλα, κάνοντας το 1-0 στο 24’. Η Σέλτικ ωστόσο δεν το έβαλε κάτω καθώς προσπάθησε να βγει στην επίθεση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 28’ με τον Κόμονς καθώς ο Μουφόν απόκρουσε εντυπωσιακά.

«Ίδια γεύση» και στο δεύτερο μέρος, με τη Σέλτικ να έψαχνε ένα γκολ της τιμής χωρίς αποτέλεσμα, και τελικώς η Γιουβέντους έφτασε στο 2-0 όταν ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Πίρλο και Βιδάλ, η μπάλα βρέθηκε στον Κουαλιαρέλα και αυτός σε κενή εστία διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 65’.

Οι Κέλτες δεν το έβαλαν κάτω, ωστόσο το σουτ του Σαμαρά στο 83’ πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία της Σέλτικ για κάποιο γκολ, με τη Γιουβέντους να παίρνει τη μεγάλη πρόκριση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.