Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προτεραιότητα η τετράδα για Τσέλσι

Προτεραιότητα η τετράδα για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2013 20:42
Μία θέση στην πρώτη τετράδα η οποία οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν ως πρώτη προτεραιότητα τη φετινή σεζόν στην Τσέλσι, όπως αποκάλυψε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ρον Γκουρλέι.

Αυτή τη στιγμή οι «μπλε» βρίσκονται στην 4η θέση, δύο βαθμούς πίσω από την 3η Τότεναμ και πέντε μπροστά από την Άρσεναλ, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουν να αγωνίζονται στο Κύπελλο Αγγλίας αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ, στόχοι οι οποίοι φαίνεται ότι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα μπροστά στη δυνατότητα να αγωνιστεί η ομάδα στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα ο Γκουρλέι επιβεβαίωσε τα σενάρια που θέλουν ότι ο Ράφα Μπενίτεθ θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν:

«Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον συγκεκριμένο στόχο, και στο τέλος της σεζόν εφόσον όλα πάνε καλά να κοιτάξουμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε και να πάμε μπροστά.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στις επιτυχίες εντός του αγωνιστικού χώρου και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να εξασφαλίσουμε μία από τις θέσεις που εξασφαλίζουν το εισιτήριο για του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θέλουμε να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη».

Όσον αφορά τον Μπενίτεθ ο ίδιος δήλωσε: «Έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη μέρα της συμφωνίας, ότι ο Ράφα ήρθε ως προσωρινός μάνατζερ μέχρι το τέλος της σεζόν».

Χωρίς Μόουσες, Ραμίρες στο Βουκουρέστι


Προτεραιότητα η τετράδα για Τσέλσι
Χωρίς τους Ραμίρες και Μόουσες ταξίδεψε στο Βουκουρέστη για την αναμέτρηση με την Στεάουα η Τσέλσι, καθώς ο Μπενίτεθ προτίμησε να τους ξεκουράσει για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Έτσι οι δύο χαφ δεν θα δώσουν το παρόν στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 με τη Στεάουα και έμειναν στο Λονδίνο μαζί με τον Ντεμπά Μπα ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.