Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο εξωτερικό Ουντότζι και Ίμπε!

Στο εξωτερικό Ουντότζι και Ίμπε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2013 20:25
Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρη κατέθεσαν οι Σαλόζε Ουντότζι και Τζον Ίμπε οι οποίοι βρίσκονται εκτός Ελλάδος, με την Κοινωνία Μελών του Άρη να κάνει προσπάθεια ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο Ουντότζι ήρθε σε επικοινωνία με συμπαίκτες του, αποκαλύπτοντας πως αυτός μαζί με τον Ίμπε βρίσκονται εκτός Ελλάδας ώστε να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους, καθώς δεν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα από τις δόσεις συμβολαίων.

Μάλιστα ο Νιγηριανός επιθετικός ενημέρωσε τον σπιτονοικοκύρη ότι θα αφήσει το σπίτι για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να του βάλουν στο λογαριασμό του το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ, όμως αυτός ήταν κλειστός.

Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος των δύο παικτών ανακοίνωσε σήμερα στην ΠΑΕ την διακοπή της σύμβασής τους, την οποία κοινοποίησαν στην ΕΠΟ, αλλά και στη FIFA, με την αιτιολογία ότι δεν πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα από τις δόσεις συμβολαίων.

Διέψευσε το θέμα με τις λιποθυμίες ο Μιλίνκοβιτς


Στο εξωτερικό Ουντότζι και Ίμπε!
Με γραπτή δήλωση του, ο τεχνικός του Άρη Ζόραν Μιλίνκοβιτς διέψευσε το δημοσίευμα εφημερίδας που έκανε λόγο για λιποθυμίες ποδοσφαιριστών της ομάδας λόγω κακής διατροφής.

Με γραπτή του δήλωση που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρει τα εξής:

«Ουδέποτε υπήρξε περιστατικό λιποθυμίας ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι ότι πριν από προπόνηση ένας παίκτης της ομάδας είχε ζαλάδες και αισθάνθηκε αδιαθεσία, συμπτώματα τα οποία όμως δεν έχουν καμία σχέση με θέματα διατροφής.

Επίσης διαψεύδω κατηγορηματικά αυτό που γράφτηκε ότι εγώ μετέφερα στη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Άρη το δήθεν περιστατικό της λιποθυμίας και όπως επίσης ότι υπήρξε ανάλογο συμβάν και με άλλους δύο παίκτες της ομάδας. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.